Uutislistaukseen

Koronaohje 22.3.2021 saakka

19.2.2021 09.42

Itä-Suomen aluehallintoviraston ja piispan määräysten ja ohjeiden pohjalta Suonenjoen seurakunnassa toimitaan seuraavasti 22.3.2021 saakka:

 

  1. Sunnuntain jumalanpalvelukset klo 10 lähetetään facebookin kautta suoratoistona. Jumalanpalveluksiin / kirkkoon otetaan max 20 ihmistä ennakkoilmoittautumisen perusteella. Tarvittaessa pidetään jumalanpalvelus myös klo 12.

Sunnuntain jumalanpalvelusten lisäksi maaliskuussa vietetään viikkomessua keskiviikkoisin klo 18 tarvittaessa myös klo 19. Viikkomessuun voi osallistua ennakkoon ilmoittautumalla.

Ennakkoilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon puh. 0400-195 301

  1. Aikuisten kokoavaa toimintaa, pienten ryhmien osalta, pyritään jatkamaan. Seuraamme tilanteen kehittymistä.

  1. Päiväkerhot, varhaisnuorten kerhot ja nuorten toiminta jatkavat normaalisti toimintaa. Perhekerhot alkavat myös, rajoituksena max 20 henkilöä.

  1. Kirkollisiin toimituksiin otetaan korkeintaan 20 henkilöä. Hautajaiset pyritään toimittamaan kaikissa tilanteissa. Toimituksissa tulee välttää pieniä tiloja (esimerkiksi kotikasteet) ja suosia väljiä tiloja (esimerkiksi kirkkotila) ja pientä osallistujajoukkoa. Muistotilaisuus on yksityistilaisuus. Vastuu yksityisen tilaisuuden toteutuksesta on sen järjestäjällä. Muistotilaisuuden voi järjestää seurakunnan tiloissa seurakuntakodin kahviossa ja salissa. Siellä osallistujia saa olla enintään 20 henkilöä. Maskisuositus, hygienia ja turvavälit on huomioitava.

  1. Kirkkoherranvirasto on kiinni. Asiointi puhelimella/ sähköpostilla.

  1. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla. Voit sopia työntekijöiden kanssa myös henkilökohtaisen tapaamisajan. Työntekijät tekevät pyydettäessä myös kotikäyntejä. Mahdollisuus myös yksityiseen ehtoolliseen. 

 

Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdessä, nettisivuilla ja facebookissa. 

 

18.2.2021 Kirkkoherra Petteri Hämäläinen