Omaishoitajien retkipäivä
Aikuistyö on täysi-ikäisten seurakuntalaisten toimintaa. Rakennamme seurakuntaa pitämällä huolta itsestämme ja toisistamme sekä siitä paikasta ja tehtävästä, jonka Jumalalta olemme saaneet.

Ryhmät

Avoimet ovet ovat joka viikko torstaisin klo 10-12 takkahuoneessa. Tule mukaan ryhmään tapaamaan tuttuja ja tutustumaan tuntemattomiin. Keskustelua kahvikupposen äärellä, hengellisiä lauluja, virsiä ja yhteisten asioiden jakamista. Kevätkausi alkaa to 10.1.

Naisten keskustelupiiri on avoin kaikille naisille ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta. Ryhmässä etsimme yhdessä vahvuuksia ja ilonaiheita naisena elämiseen ja vanhemmuuteen. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai Tarinatuvalla klo 17.30. Kevään ensimmäinen kokoontuminen ma 14.1.

Tarinatuvan lounas viikoittain tiistaisin Tarinatuvan tiloissa klo 11, jolloin on tarjolla lounas vapaaehtoisella maksulla, klo 12 ohjelmaa ja klo 13 kahvit. Tarinatuvassa voit nauttia yhdessäolosta, tavata uusia ihmisiä, keskustella toisten kanssa ja kuunnella ohjelmaa. Tarinatupaan voit tulla piipahtamaan hetkeksi tai viipyä pidempäänkin.

Tarinatupa toimii vapaaehtoistyöntekijöiden voimin ja toimintaan kaivataankin lisää vapaaehtoisia toimimaan erilaisissa tehtävissä. Voit valita itsellesi sopivan tehtävän ja olla mukana omien voimavarojesi ja aikataulujesi mukaan. Kevään ensimmäinen kokoontuminen ti 15.1.

Tarinatuvan kahvit joka toinen viikko torstaisin klo 13 Tarinatuvan tiloissa kahvittelun ja keskustelun merkeissä. Kevään ensimmäinen kokoontuminen to 24.1.

Sururyhmä läheisen hiljattain menettäneille kokoontuu vuosittain pyhäinpäivän jälkeen. Lue lisää sururyhmästä.