Omaishoitajien retkipäivä

Aikuistyö

Aikuistyö on täysi-ikäisten seurakuntalaisten toimintaa. Rakennamme seurakuntaa pitämällä huolta itsestämme ja toisistamme sekä siitä paikasta ja tehtävästä, jonka Jumalalta olemme saaneet.

Ryhmät

Avoimet ovet kokoontuvat joka viikko torstaisin klo 10-12 takkahuoneessa. Tule mukaan ryhmään tapaamaan tuttuja ja tutustumaan tuntemattomiin. Keskustelua kahvikupposen äärellä, lauluja, virsiä ja yhteisten asioiden jakamista. Ryhmän toiminta jatkuu jälleen to 5.9.

Naisten keskustelupiiri on avoin kaikille naisille ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta. Ryhmässä etsimme yhdessä vahvuuksia ja ilonaiheita naisena elämiseen ja vanhemmuuteen. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai Tarinatuvalla klo 17.30. Naisten keskustelupiiri on kesätauolla ja toiminta jatkuu jälleen 23.9.

Tarinatuvan lounas viikoittain tiistaisin Tarinatuvan tiloissa klo 11, jolloin on tarjolla lounas vapaaehtoisella maksulla, klo 12 ohjelmaa ja klo 13 kahvit. Tarinatuvassa voit nauttia yhdessäolosta, tavata uusia ihmisiä, keskustella toisten kanssa ja kuunnella ohjelmaa. Tarinatupaan voit tulla piipahtamaan hetkeksi tai viipyä pidempäänkin.

Tarinatupa toimii vapaaehtoistyöntekijöiden voimin ja toimintaan kaivataankin lisää vapaaehtoisia toimimaan erilaisissa tehtävissä. Voit valita itsellesi sopivan tehtävän ja olla mukana omien voimavarojesi ja aikataulujesi mukaan. Tarinatuvan lounaat ovat kesätauolla ja syksyn ensimmäinen kokoontuminen ti 17.9.

Tarinatuvan kahvit joka toinen viikko torstaisin klo 13 Tarinatuvan tiloissa kahvittelun ja keskustelun merkeissä. Nyt pidämme kesätaukoa ja jatkamme toimintaa jälleen to 19.9 alkaen.

Sururyhmä läheisensä hiljattain menettäneille kokoontuu vuosittain pyhäinpäivän jälkeen. Lue lisää sururyhmästä.