Omaishoitajien retkipäivä

Aikuistyö

Aikuistyö on täysi-ikäisten seurakuntalaisten toimintaa. Rakennamme seurakuntaa pitämällä huolta itsestämme ja toisistamme sekä siitä tehtävästä, jonka Jumalalta olemme saaneet.

Nuorille aikuisille (kaksi- ja kolmikymppisille) on suunnattu oma avoin porukkansa, joka kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Porukan toiminnasta kerrotaan nettisivujemme nuorten aikuisten osiossa.

Ryhmät

Avoimet ovet-ryhmä kokoontuu joka viikko torstaisin klo 10-12 takkahuoneessa. Tule mukaan ryhmään tapaamaan tuttuja ja tutustumaan tuntemattomiin. Keskustelua kahvikupposen äärellä, lauluja, virsiä ja yhteisten asioiden jakamista.

Naisten keskustelupiiri on avoin kaikille naisille ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta. Ryhmässä etsimme yhdessä vahvuuksia ja ilonaiheita naisena elämiseen ja vanhemmuuteen. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai Tarinatuvalla klo 17.30. Syyskauden ensimmäinen keskustelupiiri kokoontuu maanantaina 23.9.

Tarinatuvan lounas on toimintaryhmä, joka kokoontuu viikoittain tiistaisin Tarinatuvan tiloissa klo 11. Tarjolla on lounas vapaaehtoisella maksulla, klo 12 ohjelmaa ja klo 13 kahvit. Tarinatuvassa voit nauttia yhdessäolosta, tavata uusia ihmisiä, keskustella toisten kanssa ja kuunnella ohjelmaa. Tarinatupaan voit tulla piipahtamaan hetkeksi tai viipyä pidempäänkin.

Tarinatupa toimii vapaaehtoistyöntekijöiden voimin. Toimintaan kaivataan lisää vapaaehtoisia toimimaan erilaisissa tehtävissä. Voit valita itsellesi sopivan tehtävän ja olla mukana omien voimavarojesi ja aikataulujesi mukaan.

Tarinatuvan kahvit on ryhmä, joka kokoontuu joka toinen viikko torstaisin klo 13 Tarinatuvan tiloissa. Ryhmässä kahvitellaan ja keskustellaan. Syyskauden ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 19.9.

Sururyhmä läheisensä hiljattain menettäneille kokoontuu vuosittain pyhäinpäivän jälkeen. Lue lisää sururyhmästä.