Viikkotoiminta ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa kaikille nuorille tarkoitetusta viikkotoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista. Ota seurantaan nuorten Instagram ja Snapchat tilit (@sjoennuoret) niin pysyt mukana jutuissa!

Ilkka

”Ilkka” eli nuorten iltapäivä kahvila kokoontuu keskiviikkoisin heti koulun jälkeen Seurakuntakodin nuortentiloissa. Ilkassa voit viettää rentoa iltapäivää kavereiden kanssa bilistä, pingistä, pleikkaria tai lautapelejä pelaten, musisoiden ja ihan vaan oleilemalla. Seurakunta tarjoaa välipalan.

Ilkka on auki arkikeskiviikkoisin klo 14-16.30. Ilkka on kesätauolla vuoden 2019 osalta ja syyskauden ensimmäinen Ilkka pidetään 14.8. Tervetuloa!

Nuortenillat

Vietämme nuorteniltoja Seurakuntakodilla nuortentiloissa perjantaisin klo 18-21. Nuortenillassa voit viettää vapaamuotoisesti aikaa ja pelata bilistä, lauta- tai pleikkaripelejä, musisoida ym. Tarjolla pieni iltapala. Iltahartaus pidetään jokaisen nuortenillan yhteydessä. Tervetuloa!

Nuorten illat kesätauolla vuoden 2019 osalta ja syyskauden seuraava nuortenilta pidetään 16.8.!

Yötön yö ja lanit 7.-8.6.

Kokoonnumme viettämään toista Yötöntä yötä seurakuntakodin nuortentiloihin! Nuortentiloissa voi viettää läpi yön kestävää nuorteniltaa pelailemalla erilaisia lautapelejä, pleikkaria, pingistä tai biljardia. Takkahuone on varattu lanittajille. Yötön yö järjestetään yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen kanssa. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältä.

Yhteisleikki

Vastuu nuorten toiminnasta ja riparityöstä. Koulujen yhteyshenkilö.