Viikkotoiminta ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa kaikille nuorille tarkoitetusta viikkotoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista. Ota seurantaan nuorten Instagram ja Snapchat tilit (@sjoennuoret) niin pysyt mukana jutuissa! Tapahtumalistauksesta löydät kootusti kaikki nuorille tarkoitetut jutut.

Ilkka

”Ilkka” eli nuorten iltapäivä kahvila kokoontuu keskiviikkoisin heti koulun jälkeen Seurakuntakodin nuortentiloissa. Ilkassa voit viettää rentoa iltapäivää kavereiden kanssa bilistä, pingistä, pleikkaria tai lautapelejä pelaten, musisoiden ja ihan vaan oleilemalla. Seurakunta tarjoaa välipalan.

Ilkka on auki arkikeskiviikkoisin klo 14-16.30. Ilkka on kesätauolla vuoden 2019 osalta ja syyskauden ensimmäinen Ilkka pidetään 14.8. Tervetuloa!

Nuortenillat

Vietämme nuorteniltoja Seurakuntakodilla nuortentiloissa perjantaisin klo 18-21. Nuortenillassa voit viettää vapaamuotoisesti aikaa ja pelata bilistä, lauta- tai pleikkaripelejä, musisoida ym. Tarjolla pieni iltapala. Iltahartaus pidetään jokaisen nuortenillan yhteydessä. Tervetuloa!

Nuorten illat kesätauolla vuoden 2019 osalta ja syyskauden seuraava nuortenilta pidetään 16.8.!

Juhani Tikkasen keikka 20.9.

Juhani Tikkanen tulee esiintymään Suonenjoen kirkkoon 20.9. Juhani Tikkanen on lauluntekijä, joka keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Viimeisin single ”Mitä ois tietää” soi valtakunnallisesti YLE Radio Suomella. Juhanin musiikkiin voit tutustua paremmin hänen omilta sivuiltaan www.juhanitikkanen.com. Vapaapääsy. Käsiohjelmasta erillinen hinta.

Yhteisleikki

Vastuu nuorten toiminnasta ja riparityöstä. Koulujen yhteyshenkilö.