AVOIN TOIMINTA

Täältä löydät tietoa Suonenjoen seurakunnan nuorten avoimesta toiminnasta. Mukaan saa tulla kuka vain! Tervetuloa! :)

Ilkka jatkuu!

”Ilkka” eli nuorten iltapäivä kahvila jatkaa toimintaansa! Tuu suoraan koulusta Seurakuntakodin nuortentiloihin viettämään rentoa iltapäivää kavereiden kanssa bilistä, pingistä tai muita pelejä pelaten, musisoiden ja ihan vaan oleilemalla. Seurakunta tarjoaa välipalan.

Ilkka on auki arkikeskiviikkoisin klo 14-16 ja kevätkauden ensimmäinen Ilkka pidetään 30.1. Tervetuloa!

Nuortenillat

Vietämme nuorteniltoja Seurakuntakodilla nuortentiloissa perjantaisin klo 18-21. Nuortenillassa voit viettää vapaamuotoisesti aikaa ja pelata bilistä, lauta- tai pleikkaripelejä, musisoida ym. Tarjolla pieni iltapala. Iltahartaus pidetään jokaisen nuortenillan yhteydessä. Tervetuloa!

Pääsääntöisesti nuorteniltoja on joka perjantai, lukuun ottamatta leiriviikonloppuja ja joitakin poikkeuksia. Seuraile nuorten Instagram ja Snapchat-tilejä!

Nuorten yötön yö ja lanit!

Jo pitkään nuorten toiveissa on ollut kaksi juttu: yön läpi kestävä nuorten ilta ja yön yli kestävät lanit - ja nyt ne ovat molemmat totta! Kokoonnumme 15.2.Suonenjoen kaupungin nuorten klubin tiloihin viettämään vapaamuotoisesti aikaa pelaillen ja yhdessä oleillen. Samalla on mahdollisuus lanittaa! Mukaasi tarvitse samat tarvikkeet, kuin iltalaneihin. Järjestämme myös mahdollisuuden nukkumiselle, joten pakkaa patja ja peitto matkaan, jos väsy yllättää.

Ovet yöttömään yöhön aukevat klo 18 ja sulkeutuvat klo 23. Tuu siis paikalle ajoissa, jotta et jää ovien ulkopuolelle! :) Yötön yö järjestetään yhteyistyössä Suonenjoen kaupungin nuorisotoimen kanssa. Lisätietoa Jenniltä!

Iltalanit

Vietetään seurakuntakodilla vähän pidempi nuorten ilta – ja lanitetaan! Ota siis mukaasi oma tietokone/konsoli ohjaimineen, kuulokkeet, nettiyhteys ja omat pelisi ja tuu seurakuntakodille! Mahdollisuus myös viettää aivan ”perinteisesti” nuorten iltaa.

Yhteisleikki

Vastuu nuorten toiminnasta, kouluyhteistyöstä ja riparityön yhteyshenkilö.