MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖ

Mielenterveys- ja päihdetyöstä vastaa diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Ota rohkeasti yhteyttä!

Päihdetyö

Päihdekuntoutusleirejä järjestetään sekä miehille että myös naisille tarpeen mukaan. Päihdekuntoutusleirit  järjestetään Saunaniemen leirikeskuksessa. Miesten leiri on perinteisesti järjestetty syksyllä. Leirejä järjestetään yhteistyössä Rautalammin seurakunnan ja Suonenjoen TehdäänItse ry:n kanssa.

2-4.9 (Ma-Ke) järjestetään Saunaniemessä yhteinen päihdeleiri sekä miehille että naisille. Tarkempi ohjelma lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja leiristä Sirkka Koposelta.

Mielenterveystyö

Hyvän mielen keskustelupiiri on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille. Keskustelupiirissä jutellaan, kahvitellaan ja haetaan voimia jaksamiseen yhdessä. Piiri kokoontuu Tarinatuvan tiloissa kerran kuukaudessa torstaisin klo 12-13.30.

Piirin kokoontumisissa on kesätauko kesä-elokuun ajan, mutta syksyllä syyskuussa jatketaan taas uusin voimin. Aurinkoista kesää kaikille ryhmäläisille!

Hyvän mielen iltapäivä järjestetään mielenterveysviikolla 21.9 Seurakuntakodissa. Iltapäivässä on mukavaa ja viihdyttävää ohjelmaa jaksamisen tueksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten muiden mielenterveystoimijoiden kanssa. Päivän ajankohta tarkentuu myöhemmin.