MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖ

Mielenterveys- ja päihdetyöstä vastaa diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Ota rohkeasti yhteyttä!

Päihdetyö

Päihdekuntoutusleirejä järjestetään sekä miehille että naisille. Molemmat leirit järjestetään kerran vuodessa Saunaniemen leirikeskuksessa. Miesten leiri on perinteisesti ollut syksyllä ja naisten leiri järjestetään nyt ensimmäistä kertaa tulevana keväänä (13-14.5). Leirit järjestetään yhteistyössä Rautalammin seurakunnan ja Suonenjoen TehdäänItse ry:n kanssa.

Mielenterveystyö

Hyvän mielen keskustelupiiri on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille. Keskustelupiirissä jutellaan, kahvitellaan ja haetaan voimia jaksamiseen yhdessä. Piiri kokoontuu Tarinatuvan tiloissa kerran kuukaudessa torstaisin klo 12-13.30.

Kevätkauden kokoontumiset: 17.1; 28.2; 28.3; 11.4 ja 9.5

Hyvän mielen iltapäivä järjestetään mielenterveysviikolla (vko 47) Seurakuntakodissa. Iltapäivässä on mukavaa ja viihdyttävää ohjelmaa jaksamisen tueksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten muiden mielenterveystoimijoiden kanssa. Päivän ajankohta tarkentuu myöhemmin.