NUORISOTYÖ

Minä, sinun Jumalasi, sanon sinulle: älä pelkää, minä autan sinua." (Jes. 41:13)

Seurakunnan nuorisotyö tekee monenlaista! Kaikille nuorille avoimeen toimintaan kuuluvat mm. Nuortenillat, nuorten iltapäiväkahvia Ilkka sekä seurakunnan järjestämät lanit!

Nuorten leirit ja retket ovat myös kaikille nuorille avoimia. Nuortenleirille lähdemme kaksi kertaa vuodessa (syksyisin ja keväisin) ja erilaisia retkiä järjestellään pitkin vuotta.

Isosten toimintaan kuuluvat iltapäiväkokoontumiset, leirit ja erilaiset tempaukset. Kerhonohjaajat aloittavat oman toimintakautensa myös omalla leirillään. Isosten ja kerhonohjaajien toiminnasta voit lukea omalta sivultaan.

Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä kaupungin nuorisotoimen ja koulujen kanssa. Yhteistyö on esimerkiksi erilaisia nuorten tapahtumia ja syksyiset 7-leirit.

Nuorten toimintaa suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa. Mitä meiltä puuttuu, jutellaan ja pohditaan, voidaanko sellaista toimintaa järjestää! Tervetuloa mukaan!

Täältä löydät tietoa ripareista.

Nuoret leirinuotiolla

Vastuu nuorten toiminnasta, kouluyhteistyöstä ja riparityön yhteyshenkilö.