Kehitysvammaisten retki Partaharjulle Ristikiven kirkolle 29.5

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakunnan Tarinatuvalla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

Kehitysvammaisten keskustelupiiri

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tarinatuvalla seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä.

Syksyn kokoontumisajat: ke 18.9; to 31.10; to 28.11 ja to 12.12. Tervetuloa mukaan uudet ja entiset kävijät:)