Keltaisia narsisseja
"Sinä suojaat minua edestä ja takaa, sinä lasket kätesi minun päälleni" -Psalmista 139-

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakunnan Tarinatuvalla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiri

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tarinatuvalla seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä. Syyskauden kokoontumiset: ke 23.9; to 29.10; to 26.11 ja to 17.12.

 

Arpajaiset kehitysvammaisten Aholansaaren retken hyväksi

Avohuollossa ja Väinölässä asuvien kehitysvammaisten retki Aholansaareen . Retken ajankohta siirtyy myöhemmäksi koronaviruksen vuoksi. Ajankohdasta ilmoitetaan. Retken rahoittamiseksi järjestämme arpajaiset. Arvan hinta 3€. Hyvät palkinnot. Arvat ovat myynnissä kirkkoherranvirastolla.

 

Vammaisjärjestöjen leiripäivät Saunaniemessä 2 ja 3.9

Vammaisjärjestöjen leiripäivät järjestetään Saunaniemen leirikeskuksessa ke 2.9 ja to 3.9 klo 10-15. Leiripäivissä tapaat tuttuja ja tutustut ehkä uusiin ihmisiin. Päivän ohjelmassa hartaus, musiikkia jossain muodossa, pelailua, leikkejä ym. mukavaa. Ja tietenkin lounas ja päiväkahvi. Päivän hinta 8€/ osallistuja. Lisätietoja leiripäivistä Tapani Tähkäpää p. 040 7484064 tai Sirkka Koponen p. 0400 195317. Tervetuloa joukolla mukaan! Toivotaan, että on lämmin syksy!

 

 

Korona-aika

Korona-aika pakottaa meidät tilanteeseen, jossa emme näe meille tärkeitä ihmisiä, vaikka itse niin haluaisimme. Päivät saattavat tuntua pitkiltä ja yksinäisiltä. Töihin tai päivätoimintaan ei nyt pääse. Siksi välitän tässä tiedoksenne videon piristämään päiväänne ja muistuttamaan siitä, että Jumala pitää meistä huolta tänäkin vaikeana aikana. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä :) Toivottavasti pian taas nähdään!

T. Sirkka-diakoni

Tässä Sanna-papin videotervehdys Vaalijalasta https://www.youtube.com/watch?v=TL13rxJ5KdE&t=72

Ja tässä Risto-papin laittama muutama videotervehdys https://youtu.be/OL3F3CBK5Cs

https://youtu.be/gk6xvUHACCg

 

 

 

 

 

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiriläiset seurakuntakodin nurmikolla