Kehitysvammaisten retki Partaharjulle Ristikiven kirkolle 29.5

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakunnan Tarinatuvalla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

Kehitysvammaisten keskustelupiiri/ Huom! Keskustelupiiri peruttu huhtikuulta!

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tarinatuvalla seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä.

Kevään kokoontumisajat: 30.1; 27.2; 26.3; 23.4 ja 28.5. Tervetuloa mukaan uudet ja entiset kävijät:)

Arpajaiset kehitysvammaisten Aholansaaren retken hyväksi

Avohuollossa ja Väinölässä asuvien kehitysvammaisten retki Aholansaareen Nilsiään toteutetaan ti 2.6. Retken rahoittamiseksi järjestämme arpajaiset. Arvan hinta 3€. Hyvät palkinnot. Arvat ovat myynnissä kirkkoherranvirastolla.

Vammaisjärjestöjen leiripäivät Saunaniemessä 2 ja 3.9

Vammaisjärjöjen leiripäivät järjestetään Saunaniemen leirikeskuksessa ke 2.9 ja to 3.9 klo 10-15. Leiripäivissä tapaat tuttuja ja tutustut ehkä uusiin ihmisiin. Päivän ohjelmassa hartaus, musiikkia jossain muodossa, pelailua, leikkejä ym. mukavaa. Ja tietenkin lounas ja päiväkahvi. Päivän hinta 8€/ osallistuja. Lisätietoja leiripäivistä Tapani Tähkäpää p. 040 7484064 tai Sirkka Koponen p. 0400 195317. Tervetuloa joukolla mukaan! Toivotaan, että on lämmin syksy!