Kehitysvammaisten leiripäivässä ihmisiä Saunaniemen leirikeskuksen rannassa.

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakuntakodilla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

Kehitysvammaisten keskustelupiiri

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä.  Syyskausi aloitetaan keskiviikkona 22.9. Muista tulla tapaamisiin vain täysin terveenä ja käytä kasvomaskia tai -visiiriä, kiitos!

T. Sirkka

Vaalijalan Sanna- ja Ristopappien tuorein adventtiajan videotervehdys: Hyvää joulun odotusta!

https://youtu.be/xOCfEzfebFsLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuvassa ihmisiä Saunaniemen rannassa. Taustalla järvi ja risti.