Medialähetys Sanansaattajat

Suonenjoen seurakunnan nimikkokohde  on Sansan Toivoa naisille- työ. Seurakunnan tuki kanavoidaan järjestön yhteistyökumppani TWR Women of Hopen kautta.

Seurakunta sitoutuu muistamaan Toivoa naisille -työtä, ohjelmatuotantoa ja kuuntelijoita esirukouksin jumalanpalveluksissa ja muissa kokoontumisissa sekä pitämään ohjelmaa esillä lasten, nuorten ja aikuisten parissa.

Suomen lähetysseura

Suonenjoen seurakunnalla on sopimus Suomen lähetysseuran kanssa Etiopiassa lapsityöstä, Nepalissa Forward Looking- vammaisten lasten ja nuorten koulutus jaSUS: Yhteisönkehittämishanke Uplift sekä tuemme Katriina Väisäsen työtä Thaimaassa.

Kaikki seurakunnan työalat puritään saamaan mahdollisimman laajasti mukaan lähetystyöhön ja lähetystyöntekijöiden hengelliseen ja taloudelliseen tukemiseen. Jumalanpalveluksessa ja muissa seurakunnan kokoontumisissa rukoillaan lähetystyön puolesta.

Lähetystyöntekijöiden terveisiä maailmalta

Anna-Kaarina ja Matti Palmu olivat nimikkolähettejämme Etiopiassa. Heidän kuulumisiaan voitte lukea täältä.