Suonenjoen kirkon urut

MUSIIKKI

Tule mukaan kehittämään seurakunnan musiikkitoimintaa ja nauttimaan musiikin lahjasta!

Laulaminen on oivallinen hyvän olon ja energian lähde. Yhdessä laulaminen tuottaa iloa, vähentää stressiä ja jännitystiloja, edistää tasapainoista tunne-elämää, ehkäisee masennusta ja yksinäisyyttä sekä antaa elämyksiä, jotka kantavat arjen murheitten ja huolien yli.

Erityisesti kuorolaulu yhdistää, vahvistaa sosiaalisia verkostoja, parantaa elämisen laatua ja jopa pidentää ikää. Kuorolaulu antaa yhdessä tekemisen, kokemisen ja onnistumisen riemua.

Laulaminen avaa väyliä musiikin universaaliin, yhteiseen kieleen, jonka kautta tunnemme kuuluvamme ihmisyhteisöön – osaksi jotakin meitä suurempaa.

Yhteislaulua: Toivevirsien ilta

Kerran kuukaudessa tiistaina klo 18 kokoonnumme seurakuntakodin saliin laulamaan osallistujien toiveita virsikirjasta ja muista hengellisistä laulukirjoista. Mahtuu laulujen väliin pieni keskustelukin aiheesta tai aiheen vierestä. Ryhmä on avoin eikä vaadi sitoutumista. Seuraava kokoontuminen on 5.9

 

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro harjoittelee seurakuntakodissa torstaisin klo 15.30-17. Kuoro laulaa matalalla sykkeellä ja rennolla otteella monenlaista hengellistä musiikkia. Laulamme kolmi- ja kaksiäänisesti, kuoron ainut miesääni on kanttori. Erityisesti uusia mieslaulajia siis kaivataan mukaan. 

Kuoro palvelee jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa lähinnä kirkkovuoden juhla-aikoina. Kuoro vierailee kutsusta laitoksissa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan äänenkäytön koulutustapahtumiin. Teemme myös yhteistyötä naapuriseurakuntien kuorojen kanssa. 

 

Nam

Seurakunnasta toimii myös Nuorten Aikuisten Musiikkiryhmä NAM, joka on laulaa sekä soitinsäestyksellä että ilman. Ryhmäläiset voivat halutessaan soittaa tai laulaa kappaleissa mukana. NAM:in ohjelmisto koostuu lähinnä uudemmasta hengelisestä ohjelmistosta eli gospelmusiikista. Saattaa jokin maallinenkin laulu eksyä mukaan ohjelmaan. Teemme myös omia sovituksiamme ryhmäläisten toivelauluista. 

Ensimäiset harjoituksemme ovat seurakuntakodilla keskiviikona 30.8 klo 18-19.30. Tervetuloa mukaan kaikki nykyiset ja entiset nuoret! 

 

Seulaset

Seurakunnan laulavat lapset 

kokoontuvat laulamaan keskiviikkoisin klo 16-17 seurakuntakotiin. Kuoro on tarkoitettu n. 6-12-vuotiaille lapsille. Toiminta on tavoitteellista ja vaatii jonkin verran sitoutumista, sillä harjoittelemme esiintymisiä varten. 

Kirkkokuoro
Kirkkokuoro