Suonenjoen kirkon urut

MUSIIKKI

Tule mukaan kehittämään seurakunnan musiikkitoimintaa ja nauttimaan musiikin lahjasta!

Laulaminen on oivallinen hyvän olon ja energian lähde. Yhdessä laulaminen tuottaa iloa, vähentää stressiä ja jännitystiloja, edistää tasapainoista tunne-elämää, ehkäisee masennusta ja yksinäisyyttä sekä antaa elämyksiä, jotka kantavat arjen murheitten ja huolien yli.

Erityisesti kuorolaulu yhdistää, vahvistaa sosiaalisia verkostoja, parantaa elämisen laatua ja jopa pidentää ikää. Kuorolaulu antaa yhdessä tekemisen, kokemisen ja onnistumisen riemua.

Laulaminen avaa väyliä musiikin universaaliin, yhteiseen kieleen, jonka kautta tunnemme kuuluvamme ihmisyhteisöön – osaksi jotakin meitä suurempaa.

 

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro, joka toimii tällä hetkellä naiskuorona, harjoittelee seurakuntakodissa torstaisin klo 15-16.45. Kuoro palvelee jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa lähinnä kirkkovuoden juhla-aikoina. Kuoro vierailee kutsusta laitoksissa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan äänenkäytön koulutustapahtumiin. Tehdään myös yhteistyötä naapuriseurakuntien kuorojen kanssa. Keväällä -23 valmistetaan yhdessä Rautalammin kirkkokuoron kanssa Lasse Heikkilän Tunturimessu.

Yhteislaulua

Kevätkaudella -23  kokoonnutaan seurakuntakotiin laulamaan yhdessä maanantaisin 13.2., 13.3., 17.4. ja 22.5.  klo 15.

Lauletaan yhteislauluja eri aihepiireistä, myös toiveiden mukaan. Helmikuussa laulamme talvi- ja ystävlauluja ja virsiä.  Tervetuloa kaikki laulunlyömät!

Nam

Seurakunnasta toimii myös Nuorten Aikuisten Musiikkiryhmä NAM, jonka harjoitukset sovitaan erikseen.

 

Seulaset

Seurakunnan laulavat lapset 

kokoontuvat laulamaan keskiviikkoisin klo 16-17 seurakuntakotiin. Kuoro on tarkoitettu n. 6-12-vuotiaille lapsille. Toiminta on tavoitteellista ja vaatii jonkin verran sitoutumista, sillä harjoittelemme esiintymisiä varten. 

Kirkkokuoro
Kirkkokuoro