Seurakuntakoti

Siioninsillankatu 1 , 77600 Suonenjoki

Seurakuntakoti

Seurakuntakoti valmistui seurakunnan omistamalle tontille vanhan hautausmaan eteläpuolelle vuonna 1982. Rakennus on seinäjokelaisen arkkitehtitoimisto Aulis Jääskeläisen suunnittelema. Rakennuksessa on 200 hengen sali kahvioineen, nuortentilat, toimistoja ja alakerroksessa aikuisten askartelutilat sekä seurakunnan kiinteistötoimen varastot ja huoltotilat.

Seurakuntakodilla järjestetään monenlaisia tilaisuuksia, esimerkiksi muistotilaisuuksia ja kastejuhlia. Neuvottele tilaisuuksien yksityiskohdista seurakuntamme emännän kanssa. Seurakunnan työntekijöiden yhteystietoihin pääset täältä.

Siioninsillankatu 1, 77600 Suonenjoki

Perhekerho

Lapsiperheille suunnattu kerho jonne ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa.

Siioninsillankatu 1, 77600 Suonenjoki

Ilkka