YHTEISVASTUU

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräyksen tuotoista 60% menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä katastrofiapuun, 20% taloudelliseen apuun hädässä oleville Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta ja 20 % paikallisseurakuntien tekemään avustustyöhön.

Yhteisvastuutapahtumat

Yhteisvastuulounas ja info su 3.2 n. klo 11

Messun jälkeen seurakuntakodissa tarjottiin lounas, jonka yhteydessä kerrottiin vuoden 2019 keräyskohteesta. Lounaan tuotto tapahtumassa 446€. Lämmin kiitos kaikille osallistujille tuestanne.

Pyhiinvaellusmessu su 17.3 klo 18 seurakuntakodissa

Tunnelmallinen messu kuoron esittämänä. Tilaisuudessa iltatee, jonka vapaaehtoinen maksu yhteisvastuukeräykseen.

Yhteisvastuukonsertti su 14.4 klo 14 seurakuntakodissa

Paikallisia musiikin osaajia laulaa ja soittaa hyväntekeväisyyskonsertissa yhteisvastuun hyväksi.

Perheiden yhteisvastuutapahtuma la 4.5 seurakuntakodissa klo 10-14

Koko perheen yhteisvastuutapahtuma seurakuntakodin ympäristössä yhteisvastuun hyväksi. Tekemistä ja puuhaa kaiken ikäisille vieraille. Tarjolla makkaraa, mehua, kahvia ja muurinpohjalettuja.