YHTEISVASTUU

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Keräyksen tuotoista 60% menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä katastrofiapuun, 20% taloudelliseen apuun hädässä oleville Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta ja 20 % paikallisseurakuntien tekemään avustustyöhön.

Yhteisvastuutapahtumat

Yhteisvastuulounas ja info su 3.2 n. klo 11

Messun jälkeen seurakuntakodissa tarjottiin lounas, jonka yhteydessä kerrottiin vuoden 2019 keräyskohteesta. Lounaan tuotto tapahtumassa 446€. Lämmin kiitos kaikille osallistujille tuestanne.

Pyhiinvaellusmessu su 17.3 klo 18 seurakuntakodissa

Tunnelmallinen messu toteutettiin kirkkokuoron esittämänä. Tilaisuudessa tarjottiin iltatee, jonka vapaaehtoinen maksu yhteisvastuukeräykseen. Lämminhenkinen tapahtuma.

Yhteisvastuukonsertti su 14.4 klo 14 seurakuntakodissa

Konsertissa oli vaikuttava kattaus Suonenjoen kuoroja: Tuulantei, Corda Vocale, Kirkkokuoro ja Laulukerho. Lisäksi pienempänä ryhmänä NAM sekä Mansikkaiset. Sooloesityksistä vastasivat Maiju Kolehmainen (laulu), Mirkka Hentilä (huilu) ja Pirjo Järveläinen (piano). Paikalle saapui runsaasti kuulijoita, joten seurakuntakodin sali ja kahvio täyttyivät kuulijoista. Kiitokset vielä kaikille, jotka aikaansa ja osaamistansa antoivat yhteisvastuun hyväksi.

Perheiden yhteisvastuutapahtuma la 4.5 seurakuntakodissa

Tapahtuma kokosi seurakuntakodille verrattain pienen osallistujamäärän, koska maisema peittyi hetkellisisti lumeen takkatalven iskiessä. Siitä huolimatta tapahtuma tuotti yhteisvastuulle kohtuullisen summan. Kiitos osallistuneille!

YHTEISVASTUUN KIITOSILTA SAUNANIEMESSÄ KE 5.6 klo 17.

Saunaniemen leirikeskuksessa järjestetään yhteisvastuukeräyksessä toimineille vapaaehtoistyöntekijöille kiitosilta. Ilta on seurakunnan kiitos aikaansa ja osaamistaan antaneille vapaaehtoistyöntekijöille, jotka ovat toimineet vuoden 2019 keräyksessä. Tapahtumassa runsas iltapala, saunomista ja yhdessäoloa mukavassa porukassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Sirkka koposelle p. 0400-195317 tai sirkka.koponen@evl.fi.