Ihmiset jumppahetkellä seurakuntakodissa
Kuvassa jumppahetki omaishoitajien virkistyspäivässä 20.5

Omaishoito

Omaishoitajat ovat ihmisiä, jotka hoitavat kotona sairasta omaistaan. Järjestämme omaishoitajille kerran vuodessa joko leiri- tai virkistyspäivän.

20.5.2022 kutsuimme seurakuntakodille omaishoitajia, heidän hoitamiaan läheisiä ja lähimmäispalvelun työntekijöitä virkistäytymään. Meitä oli paikalla 15 henkeä. Päivän aikana jumppasimme fysioterapeutti Eeva-Liisa Oikarisen johdolla, nautimme maittavan lounaan ja täytekakkukahvit ja pelasimme bingoa. Päivä oli onnistunut ja oikein mukava. Iloiset ihmiset saivat seurustella keskenään ja tulla valmiin ruokapöydän ääreen. Kiitos osallistumisestanne ja hyvää kesää.

Omaishoitajien virkistyspäivässä henkilöitä pelaamassa mölkkyä. kuvassa pyörätuolilla liikkuva mies.
Mölkky on suosittu pihapeli