PERHEKERHO

Perhekerho on avoin kerho kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen sekä hoitajilleen. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Tarjolla on myös ruoka pienellä maksulla (3€/aikuinen ja lapset ilmaiseksi).

Perhekerho pidetään keskiviikkoisin seurakuntakodilla klo 9.30-11.30.

Perhekerho jatkuu 24.2.2021 voimassa olevien AVI:n ohjeistuksien sallimissa puitteissa (max 20 henkilöä). Perhekerhoon voit ilmoittautua sitoutuvasti ennakkoonaina maanantaisin joko numeroon 0400-195305 tai Suonenjoen seurakunnan lapsi- ja perhetyön fasebookkiin kommentilla (esim 1 aikuinen ja 2 lasta).

Pyhäkoulu

Lasten pyhäkoulu pidetään kerran kuussa perhekerhon yhteydessä. Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla ja tarinoita kuunnellen. Pääsääntöisesti pyhäkoulua pitää Suvi Iso-Herttua, mutta jos innokkuuta pyhäkoulun pitämiseen löytyy, myös seurakuntalaisia voi osallistua sen pitämiseen.