PERHEKERHO

Perhekerho on avoin kerho kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmileen sekä hoitajilleen. Kerhossa perheet tapaavat toisiaan ja viettävät vapaamuotoisesti aamupäivää leikkien, pelaten ja keskustellen. Perhekerhossa on mahdollisuus osallistua askarteluun ja pieneen hartaushetkeen. Tarjolla on myös ruoka hintaan 3€/perhe.

Perhekerho pidetään keskiviikkoisin seurakuntakodilla klo 9.30-11.30. Kerho jatkuu jälleen syksyllä viikolla 39.

Järjestämme kesäkerhojen tilalla kesäperhekerhot 2., 4. ja 9.6. klo 10-12 kerhotalolla ja sen ympäristössä.
Ohjelmassa ulkoilua, askartelua, leikkimistä, pelaamista jne... Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Tervetuloa mukaan koko perheellä!

Pyhäkoulu

Lasten pyhäkoulu pidetään kerran kuussa perhekerhon yhteydessä. Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla ja tarinoita kuunnellen. Pääsääntöisesti pyhäkoulua pitää Suvi Iso-Herttua, mutta jos innokkuuta pyhäkoulun pitämiseen löytyy, myös seurakuntalaisia voi osallistua sen pitämiseen.

Virkavapaalla

Vastuualue:Perhe- ja varhaisnuorisotyö