PERHEKERHO

Perhekerho on avoin kerho kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen sekä hoitajilleen. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen. Tarjolla on myös ruoka pienellä maksulla (3€/aikuinen ja lapset ilmaiseksi).

Toivomme ilmoitusta osallistujista viimeistään keskiviikkoaamuna klo 8, jotta osaamme varata sopivan määrän ruokaa. Lähetä tekstiviesti numeroon 0400 195 304, esim. "aikuinen ja 2 lasta". Kerhoon voi osallistua, vaikka unohtaisi ilmoittautua.

Perhekerho jatkuu keskiviikkona 7.9. klo 9.30-11.30 seurakuntakodilla.

Poikkeuksena

12.10 EI OLE KERHOA

19.10 menemme kerhoilemaan Saunaniemeen. Ohjelmassa mm. ulkoilua ja makkaranpaistoa nuotiolla (seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut). Halutessa voi ottaa mukaan myös omia eväitä. Säänmukainen vaatetus.

Perhekerho seuraan AVI.n ohjeistuksia Koronarajoituksissa.

Ma. varhaiskasvatuksenohjaaja

Virkavapaalla, vs. Kirsi Virta 28.2.2023 saakka puh. 0400 195 305