PERHEKERHO

Perhekerho on avoin kerho kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän äideilleen, isilleen, isovanhemmileen, hoitajilleen jne. Kerhossa perheet tapaavat toisiaan ja viettävät vapaamuotoisesti aamupäivää leikkien, pelaten ja keskustellen. Perhekerhossa on tarjolla lämmin ruoka hintan 3€/perhe.

Perhekerho pidetään keskiviikkoisin seurakuntakodilla klo 9.30-11.30. Perhekerho jatkaa toimintaansa taas syksyllä 4.9. alkaen.

Pyhäkoulu

Lasten pyhäkoulu pidetään kerran kuussa perhekerhon yhteydessä. Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla ja tarinoita kuunnellen. Pääsääntöisesti pyhäkoulua pitää Suvi Iso-Herttua, mutta jos innokkuuta pyhäkoulun pitämiseen löytyy, myös seurakuntalaisia voi osallistua sen pitämiseen.

Puistoperhekerho

Kesällä 2019 järjestetään puistoperhekerhoa yhteistyössä MLL:n kanssa Suntion leikkipuistossa (Vanhan lukion vieressä) keskiviikkoisin klo 14-16 alkaen 5.6. Mukaan voit ottaa omat eväät, yhteisesti tarjolla kahvia ja meuhua sekä pientä purtavaa. Tervetuloa piipahtamaan yhteiseen puistohetkeen ja nauttimaan samalla juttu- ja leikkiseurasta kesäsäässä!