Uutislistaukseen

Haetaan nuorisotyönohjaajaa

Saunaniemi Ripari.jpg

Suonenjoen vireässä seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka. Virka täytetään 1.6.2023 alkaen.

Viran tehtäviä ovat mm. rippikoulutyö, rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, varhaisnuorten ja nuorten kokoavan toiminta, isoskoulutus, hengellinen työ, verkossa tapahtuva toiminta, koulutyö sekä osallistuminen tarvittaessa myös muuhun kasvatus- ja seurakuntatyöhön.

Viran menestyksekäs toteuttaminen edellyttää sujuvaa sosiaalisen median- ja digiosaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Rippikoulu- ja nuorisotyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Rautalammin srk:n kanssa. Oman auton käyttö tehtävän hoitamisessa on välttämätöntä.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat mainittu Kirkkohallituksen päätöksessä nro 137 nuorisotyönohjaajan viran haltijalta vaadittavasta tutkinnosta. Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Myös alalle valmistuvat hakijat otetaan huomioon.

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 502 (palkan alaraja on 2.474 euroa) Valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen viran vastaanottamista.

Hakuaika virkaan on 5.4. - 5.5.2023 Hakemukset pyydetään toimittamaan postitse: Suonenjoen seurakunta, Tapulikatu 2, 77600 Suonenjoki tai sähköpostilla: [email protected]

Lisätietoja antaa kirkkoherra Risto Huotari puh. 0400 195 308 tai kappalainen Pekka Anttila, puh. 0400 195 307. Sähköpostiosoitteet ovat mallia: [email protected]

4.4.2023 13.03