Virtaava puro Partaharjun maisemissa

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖ

 

Mielenterveys- ja päihdetyöstä vastaa diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Päihdetyö

Päihdekuntoutusleirejä järjestetään sekä miehille että naisille tarpeen mukaan. Päihdekuntoutusleirit  järjestetään Saunaniemen leirikeskuksessa. Leirejä järjestetään yhteistyössä Rautalammin seurakunnan kanssa.

Tulevat leirit: 23-25.9 Saunaniemessä miesten päihdeleiri. Leirin yhteyshenkilö on Pekka Anttila. Naisten leirin alustavasti suunniteltu ajankohta on 25-26.8. Naisten päihdeleiristä vastaa Sirkka Koponen. Muutokset leiriajoissa mahdollisia koronatilanteen vuoksi.

Ongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Katso, miten voit hakea apua päihdeongelmiin 

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/sosiaalipalvelut/sosiaali-_ja_perhetyo/paihdetyo

 

Mielenterveystyö

Hyvän mielen keskustelupiiri on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille. Keskustelupiirissä jutellaan, kahvitellaan ja haetaan voimia jaksamiseen yhdessä. Piiri kokoontuu Tarinatuvan tiloissa pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa klo 12-13.30. Noin joka toisella kerralla on diakoniatyöntekijä mukana kokoontumisissa ja noin joka toinen kerta ryhmä kokoontuu keskenään vertaistuellisena ryhmänä.

Huom! Kevätkauden kokoontumiset on peruttu koronaviruksen vuoksi! Toiminta jatkuu syksyllä! Muistakaa kuitenkin, että minulle voi soitella.

T. Sirkka-diakoni

Omaisten tuki

 

Lisätietoa ja tukea mielenterveysongelmista kärsivien potilaiden läheisille seuraavasta linkistä 

https://finfami.fi/

Apua ja tukea

Kenenkään ei tarvitse jaksaa yksin. Apua voi ja kannattaa hakea mielenterveyden ongelmiin. Seuraavassa linkki mielenterveyden keskusliiton sivuille

https://www.mtkl.fi/