Viikkotoiminta ja tapahtumat

Täältä löydät tietoa kaikille nuorille tarkoitetusta viikkotoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista. Ota seurantaan nuorten Instagram ja Snapchat tilit (@sjoennuoret) niin pysyt mukana jutuissa! Tapahtumalistauksesta löydät kootusti kaikki nuorille tarkoitetut jutut.

Säännöllinen viikkotoiminta

Ilkka

”Ilkka” eli nuorten iltapäivä kahvila kokoontuu keskiviikkoisin heti koulun jälkeen Seurakuntakodin nuortentiloissa. Ilkassa voit viettää rentoa iltapäivää kavereiden kanssa bilistä, pingistä, pleikkaria tai lautapelejä pelaten, musisoiden ja ihan vaan oleilemalla. Seurakunta tarjoaa välipalan.

Ilkka on auki arkikeskiviikkoisin klo 14-16.30.

Aloitamme kevätkauden 20.1.2021.

Nuortenillat

Vietämme nuorteniltoja Seurakuntakodilla nuortentiloissa perjantaisin klo 18-21. Nuortenillassa voit viettää vapaamuotoisesti aikaa ja pelata bilistä, lauta- tai pleikkaripelejä, musisoida ym. Tarjolla pieni iltapala. Tervetuloa!

Kevätkausi alkaa 22.1.2021

Nuoret Saunaniemessä leirillä pitämässä hartiahierontapiiriä.