Kuvassa diakoniatyöntekijät sillan alla kuvaamassa videota

DIAKONIAVASTAANOTTO

Diakoniatyöntekijät ja vanhustyöntekijä tekevät sekä kotikäyntejä että ottavat asiakkaita vastaan toimistossa. Vastaanotto ajanvarauksella.

Myös koronapandemian aikana voit ottaa meihin yhteyttä. Kesälomilla emme ole yhtä aikaa, joten myös silloin voit ottaa yhteyttä diakoniaan. Voit tulla juttelemaan ja jakamaan asioita kanssamme. Taloudellisiin avustamisiin ja kahdenkeskisiin keskusteluihin voimme samalla varata aikaa päivystysaikojen ulkopuolelle. Ota rohkeasti yhteyttä. Olemme paikalla sinua varten.

Diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Vastaanotto os. Tapulikatu 2 (Seurakuntakoti).

Diakoni Mirkka Vehviläinen p. 0400 195324. Vastaanotto os. Tapulikatu 2 (Seurakuntakoti).

Kuvassa Suonenjoen seurakunnan diakoniatyöntekijät Sirkka Koponen   ja Mirkka Vehviläinen.

Diakoni-varhaisnuorisotyönohjaaja

Vastuualue: Diakoniatyö ja varhaisnuorisotyö