VANHUSTYÖ

Seurakunnassamme lähimmäispalvelutyötä ikäihmisten parissa tekee joukko vapaaehtoistyöntekijöitä. Työn tarkoituksena on tavoittaa mahdollisimman moni yksinäisyyttä ja turvattomuutta kokeva vanhus, olla ystävä hänelle ja lievittää yksinäisyyttä.

Palvelu on vanhukselle maksutonta ja luottamuksellista. Monet ovat tätä kautta löytäneet vuosia kestäneen ystävyyden. Vapaaehtoistyössä mukana oleminen tuo myös omaan elämään mielekkyyttä. Työ on kotikäyntityötä. Käymme tapaamassa vanhuksia sopimuksen mukaan.

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Yhteiseen leiripäivään kokoonnumme yleensä kerran vuodessa vanhusten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Lisäksi järjestämme vapaaehtoisille mm. koulutusta ja muuta toimintaa.

Kysy lisää: Kappalainen Pekka Anttila, tavattavissa keskiviikko-sunnuntai, puh. 0400 195 307. 9.8.2021 alkaen vanhustyöstä vastaa diakoni-vanhustyöntekijä Mirkka Vehviläinen puh. 0400 195324.

Ystäväpiirit

Päivärinteen ja Veljeskodin ystäväpiirit ovat nyt koronapandemian vuoksi tauolla. Aloitamme ystäväpiiritoiminnan heti, kun se on turvallisesti mahdollista. Pahoittelemme tilannetta.

Ystäväpiirit alkavat kahvituksella, jonka jälkeen ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa toisten kanssa. Joskus ystäväpiireissä on myös vierailijoita.

Ystäväpiirien ohjaajat: Aino Kettunen, Anita Hakulinen, Kaija Vesterinen ja Mirja Linna.

Seurakunnan ystäväpiirin vetäjät jouluna 2019

Diakoni-vanhustyöntekijä ( viran muutos 1.7.2021 alkaen)

Lomalla 26.7-8.8.2021

Vastuualue: Diakoniatyö ja varhaisnuorisotyö