PERHEKERHO

Perhekerho on avoin kerho kaikille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen sekä hoitajilleen. Perhekerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään pieneen hartaushetkeen. Tarjolla on myös ruoka hintaan 3€/perhe.

Perhekerho pidetään keskiviikkoisin seurakuntakodilla klo 9.30-11.30. Kerho jatkuu jälleen syksyllä viikolla 36.
Syyslomaviikolla ei ole kerhoa.

Perhekerhon syysretki tehdään 7.10 klo 9.30-11.30 saunaniemen leirikeskukseen (Saunaniementie 369). Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut, mutta lisäksi voit halutessasi ottaa myös omia eväitä. Saunaniemeen saapuminen omilla kyydeillä.

Ohjelmassa ulkoilua ja leikkimistä sekä mukavaa yhdessäoloa. Mahdollisuus myös leikkimiseen sisällä.

Tervetuloa mukaan koko perheellä!

Pyhäkoulu

Lasten pyhäkoulu pidetään kerran kuussa perhekerhon yhteydessä. Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla ja tarinoita kuunnellen. Pääsääntöisesti pyhäkoulua pitää Suvi Iso-Herttua, mutta jos innokkuuta pyhäkoulun pitämiseen löytyy, myös seurakuntalaisia voi osallistua sen pitämiseen.