APUA JA TUKEA

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen" (Ps.91:11-12)

Koronaviruspandemia vaikeuttaa nyt meidän kaikkien elämää. Jos tarvitset apua ruoan saamiseksi, niin ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin p. 0400 195317 (Sirkka) tai 0400 195324 (Mirkka). Eu-kasseja annetaan ViaDialla tiistaisin ja perjantaisin ja niitä saa myös meiltä seurakunnasta. Myös muissa vaikeuksissa ole herkästi yhteydessä, niin mietitään yhdessä, miten voisimme sinua/ mahdollista perhettäsi auttaa.

Yhdenkään ihmisen ei tarvitse jaksaa elämässä yksin. Jokaiselle meistä tulee tilanteita, joissa me tarvitsemme toisen ihmisen apua.

Diakonia on toivon ja jaksamisen välittämistä ihmisille, tukemista ja kanssaelämistä lähimmäisten vaikeuksissa. Olemme käytettävissäsi silloin, kun elämän taakat käyvät liian raskaiksi yksin kantaa. Meitä voit pyytää käymään kotonasi tai tulla tapaamaan meitä diakoniatoimistoon. Vastaanottoajat ajanvarauksella.

Diakoniatyön päivystys tapahtuu koronapandemian aikaan kirkossa ma, ke ja pe klo 9-12.  Papit tavattavissa ti ja to klo 9-12. Voit tulla juttelemaan ja jakamaan huoliasi. Taloudellisiin avustamisiin ja kahdenkeskisiin keskusteluihin voimme samalla varata aikaa päivystysaikojen ulkopuolelle. Kesäaikaan (kesä-, heinä- ja elokuu) ei päivystystä ole.

Diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Käyntiosoite Tapulikatu 2 (Seurakuntakoti)

Diakoni-nuorisotyönohjaaja Mirkka Vehviläinen p. 0400 195324. Käyntiosoite Tapulikatu 2 (Seurakuntakoti)

Vanhustyöntekijä Merja Vilokkinen ti-ke p. 0400 195310. Käyntiosoite Pihlajakatu 21 (Kerhotaloi)

Puinen risti Saunaniemen leirikeskuksen rannassa rannassa