APUA JA TUKEA

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen" (Ps.91:11-12)

Yhdenkään ihmisen ei tarvitse jaksaa elämässä yksin. Jokaiselle meistä tulee tilanteita, joissa me tarvitsemme toisen ihmisen apua.

Diakonia on toivon ja jaksamisen välittämistä ihmisille, tukemista ja kanssaelämistä lähimmäisten vaikeuksissa. Olemme käytettävissäsi silloin, kun elämän taakat käyvät liian raskaiksi yksin kantaa. Meitä voit pyytää käymään kotonasi tai tulla tapaamaan meitä diakoniatoimistoon. Vastaanottoajat ajanvarauksella.

Aloitamme 3.2 alkaen diakoniatyön päivystyksen seurakuntakodilla Tarinatuvassa. Olemme Tarinatuvassa tavattavissa pääsääntöisesti ma, ke ja pe klo 9-12. Voit tulla juttelemaan, jakamaan asioita ja kahvittelemaan kanssamme. Taloudellisiin avustamisiin ja kahdenkeskisiin keskusteluihin voimme samalla varata aikaa päivystysaikojen ulkopuolelle. Käydessäsi voit saada EU-kassin, jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia. Kesäaikaan (kesä-, heinä- ja elokuu) ei päivystystä ole.

Diakoni Sirkka Koponen p. 0400 195317. Käyntiosoite Pihlajakatu 21 (Kerhotalo)

Diakoni-nuorisotyönohjaaja Mirkka Vehviläinen p. 0400 195324. Käyntiosoite Pihlajakatu 21 (Kerhotalo)

Vanhustyöntekijä Merja Vilokkinen ti-ke p. 0400 195310. Käyntiosoite Tapulikatu 2 (Seurakuntakoti)

Sydän