Kuvassa kehitysvammaisia henkilöitä kodassa kahvilla Aholansaaressa.

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakunnan Tarinatuvalla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiri

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Tarinatuvalla seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä. Syyskauden kokoontumiset: ke 23.9; to 29.10; to 26.11 ja to 17.12.

 

Vammaisjärjestöjen leiripäivät Saunaniemessä 2 ja 3.9/ HUOM! Tämä tapahtuma peruttu koronan vuoksi!

Vammaisjärjestöjen leiripäivät järjestetään Saunaniemen leirikeskuksessa ke 2.9 ja to 3.9 klo 10-15. Leiripäivissä tapaat tuttuja ja tutustut ehkä uusiin ihmisiin. Päivän ohjelmassa hartaus, musiikkia jossain muodossa, pelailua, leikkejä ym. mukavaa. Ja tietenkin lounas ja päiväkahvi. Päivän hinta 8€/ osallistuja. Lisätietoja leiripäivistä Tapani Tähkäpää p. 040 7484064 tai Sirkka Koponen p. 0400 195317. Tervetuloa joukolla mukaan! Toivotaan, että on lämmin syksy!

 

 

Korona-aika

Korona-aika pakottaa meidät tilanteeseen, jossa emme näe meille tärkeitä ihmisiä, vaikka itse niin haluaisimme. Päivät saattavat tuntua pitkiltä ja yksinäisiltä. Töihin tai päivätoimintaan eivät kaikki nyt pääse. Siksi välitän tässä teille muutaman videon piristykseksenne ja muistuttamaan siitä, että Jumala pitää meistä huolta myös vaikeina aikoina. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä :) Toivottavasti pian taas nähdään!

T. Sirkka-diakoni

Vaalijalan Sanna- ja Ristopappien tuoreimpia videotervehdyksiä: 

 

https://youtu.be/7IbiOMJ-qAg

https://www.youtube.com/watch?v=G_j15Yk6ADA

https://youtu.be/RZZrl7yvu6k

 

 

 

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiriläiset seurakuntakodin nurmikolla