Kuvassa kehitysvammaisia henkilöitä kodassa kahvilla Aholansaaressa.

VAMMAISTYÖ

Järjestämme vammmaisille henkilöille keskustelupiirin kerran kuukaudessa seurakuntakodilla. Lisäksi järjestämme yhteistyössä vammaisjärjestöjen kanssa vuosittain 2 leiripäivää Saunaniemen leirikeskuksessa sekä yhteisen joulujuhlan seurakuntakodissa. Kerran vuodessa toteutetaan kehitysvammaisille suunnattu viikkomessu joko Rautalammilla tai Suonenjoella.

Kehitysvammatyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Sirkka Koponen p. 0400 195317.

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiri

Kehitysvammaisten keskustelupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntakodilla torstaisin klo 18. Keskustelupiirissä keskustellaan ajankohtaisista ja mielessä olevista asioista. Lisäksi pidetään hartaus, lauletaan, kahvitellaan ja tehdään jotakin kivaa yhdessä.  Syyskausi aloitetaan torstaina 23.9. Muista tulla tapaamisiin vain täysin terveenä ja käytä kasvomaskia tai -visiiriä, kiitos!

 

T. Sirkka

 

 

 

 

Korona-aika

Korona-aika pakottaa meidät tilanteeseen, jossa emme näe meille tärkeitä ihmisiä, vaikka itse niin haluaisimme. Päivät saattavat tuntua pitkiltä ja yksinäisiltä. Töihin tai päivätoimintaan eivät kaikki nyt pääse. Siksi välitän tässä teille muutaman videon piristykseksenne ja muistuttamaan siitä, että Jumala pitää meistä huolta myös vaikeina aikoina. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä :) Toivottavasti pian taas nähdään!

T. Sirkka-diakoni

Vaalijalan Sanna- ja Ristopappien tuoreimpia videotervehdyksiä: 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IB8PKAWJKp8

 

https://www.youtube.com/watch?v=mTOEqKp-Xxo

 

Ja vielä oman seurakuntamme diakoniatyön pääsiäistervehdys:

https://www.youtube.com/watch?v=Sc1L0WDET8A&t=11s

 

 

 

Kehitysvammaisten keskustelupiiriläiset seurakuntakodin nurmikolla