Haetaan seurakuntamestaria!

9.1.2020 14.53

Suonenjoen seurakunta hakee seurakuntamestaria vakituiseen toimeen.

Tehtäviin kuuluu mm. jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten järjestämiseen liittyvät käytännön valmistelut, kiinteistöjen, hautausmaiden sekä koneiden ja laitteiden ja muun irtaimiston huollosta ja kunnossapidosta vastaaminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä laaja-alaiseen itsenäiseen työskentelyyn, suntion tutkintoa tai muuta tehtävien edellyttämää koulutusta. Suomen ev.lut.kirkon jäsenyyttä sekä AB-ajokorttia. Käytännön kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Tehtävä on kokoaikainen 38,45 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus vaativuusryhmän 403 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka 2104,40 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu toimenhaltijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Toimi tulee ottaa vastaan 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään 7.2.2020 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen suonenjoen.srk@evl.fi tai kirjallisesti osoitteella Suonenjoen seurakunta, Asemakatu 11, 77600 Suonenjoki. Kuoreen merkintä ”Suonenjoen seurakunnan seurakuntamestari”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoa antaa talouspäällikkö Auli Soininen puh. 0400 195 303 tai s-posti auli.soininen@evl.fi