Tule meille talouspäälliköksi!

5.7.2019 13.06

Talouspäällikön virka

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

Suonenjoen seurakunnassa on haettavana talouspäällikön virka. Viran kelpoisuusehtona on AMK tai muu vastaava virkaan soveltuva tutkinto.

Lisäksi edellytetään perehtyneisyyttä seurakunnan tai muun julkisyhteisön talouteen ja hallintoon. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavasta työstä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Talouspäällikön monipuoliseen ja haasteelliseen tehtävään kuuluu mm. vastata taloudesta, kiinteistöistä, hautausmaista, keittiötoiminnasta ja toimia kirkkoneuvostossa oman alansa asioiden valmistelijana, esittelijänä sekä sihteerinä. Tehtävään kuuluvat myös henkilöstöhallintoon liittyvät asiakokonaisuudet kuten toimiminen oman alansa esimiehenä ja työsuojelupäällikkönä ja palkka-asiamiehenä.  Tehtävään kuuluu kirjanpito, talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta vastaaminen.

Viran palkkaus määräytyy kirkon ylimmän johdon palkkausjärjestelmän hinnoitteluryhmän J20 mukaan. Virkaan valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen, ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk. Virka tulee vastaanottaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Seurakuntamme on taloudellisesti tasapainoinen, uudistuva ja itsenäinen. Jäsenmäärä on 5568.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 8.8.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen suonenjoen.srk@evl.fi tai postitse osoitteeseen Suonenjoen seurakunta, Asemakatu 11, 77600 Suonenjoki. Haastattelut pidetään 16.8. tai 19.8.2019.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Leena Paananen, puh. 0400-195303.