Joulupolku

su 17.12. klo 14.00 – 17.00

Kirkon ja vanhan hautausmaan välisellä Vapaudenpolulla ja kirkon pihamaalla

Joulupolku on kuusin koristeltu polku kirkon ja vanhan hautausmaan välissä. Joulupolku on avoinna su 17.12 klo 14-17. Tunnelmallinen jouluinen tapahtuma. Perheiden kauneimpien joululaulujen yhteydessä.

Suonenjoen seurakunnan joulupolku järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 17.12.2023 klo 14-17. Polku on kirkon ja vanhan hautausmaan välillä Vapaudenpolulla. Polku on koristeltu kuusin ja kynttilöin ja se on tunnelmallinen matka joulun ydinsanoman äärelle. Samaan aikaan klo 15-16 on kirkossa perheiden kauneimmat joululaulut.

Kutsumme jälleen eri järjestöjä / yksityisiä ihmisiä / perheitä koristelemaan oman kuusensa joulupolulle. Kuusi on polulla valmiina. Kuusi koristellaan mahdollisimman ekologisesti. Jouluvalot siihen kuitenkin voi laittaa (led). Kuusta ei koristella kaupallisin mainoksin, sillä tapahtuma ei ole markkinointia varten, vaan sen tarkoitus on ilon ja joulumielen tuottaminen ja muistuttaa joulun sanomasta. Kuuseen ei myöskään laiteta tietoa siitä, kenen kuusi se on. Kuusen koristelu tapahtuu sunnuntaiaamupäivällä 17.12.2022 klo 13 mennessä.

Polun kulkijat saavat äänestää mielestään kauneimman kuusen, mikä sitten jälkikäteen pienellä palkinnolla huomioidaan. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Sirkka Koposeen 0400-195317.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille