Christmas Jazz

pe 25.11. klo 19.30
Mariah Hortans ja Mathias Sandberg

Kirkko

Jouluinen jäähyväiskonsertti.

 

MARIAH HORTANS ja MATHIAS SANDBERG

Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg ovat kiertäneet Yhdysvalloissa ja tehneet yli 650 konserttia lähes kaikissa kunnissa Utsjoelta Hankoon. Tämän vuoden 35 konsertin Christmas Jazz  on duon jäähyväiskiertue .

Jazzkitaristi Mathias Sandberg on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa sekä Bostonin Berklee College of Musicissa. Hän kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin.

Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja ja toimii esiintymisten ja opetuksen lisäksi myös  ääninäyttelijänä, lauluntekijänä ja tuottajana.

CHRISTMAS JAZZ

Mariah Hortansin ja Mathias Sandbergin  esittämä musiikki  luo rentouttavan ja jazzahtavan joulutunnelman. Musiikki, jota esitetään englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi ja muodostuu Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä sekä perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä Christmas carolseista. Musiikki on saanut uuden sovituksen, jossa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä