Sanajumalanpalvelus vain facebookissa

Loppiainen

Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10 / Suvi Iso-Herttua, Pekka Anttila, Aulikki Salo.

Jumalanpalvelus toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja se lähetetään facebookin kautta suoratoistona.

Kirkko on avoinna klo 11-13.

Suomen Lähetysseuran KOLEHTIVETOOMUS:

Kolehdin sijaan toivomme teidän osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle sunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Jumalan rakkaus ylittää kaikki raja-aidat ja vaatii puolustamaan heikkoja ja osattomia. Suomen Lähetysseura tekee seurakuntatyötä hyvän sanoman jakamiseksi erityisesti kirkon ulkopuolelle jääneiden ja syrjittyjen ryhmien keskuudessa. Raamatunkäännöstyön ja kielityön avulla Jumalan sana tavoittaa vähemmistökansoja.

Osallistu MobilePayllä tai tekstiviestillä. Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155.

Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon. Keräyslupa RA/2020/1538