Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus katsottavissa vain facebookin kautta

Itsenäisyyspäivä, 2. adventtisunnuntai

Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus kirkossa klo 10 / Petteri Hämäläinen, Aulikki Salo, Pertti Ruokola. Jumalanpalvelus ei ole yleisölle avoin, paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat.

Jumalanpalvelus lähetetään facebookin kautta: www.facebook.com/suonenjoenseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Seppeleenlasku sankarihaudoille toteutetaan seurakunnan ja Suonenjoen kaupungin edustajien sekä lippuvartion kesken.

Koko Pohjois-Savon yhteinen virtuaalinen itsenäisyyspäivän juhla julkaistaan itsenäisyyspäivänä klo 17.00. Verkkolähetys sisältää ohjelmaa ja tervehdyksiä Pohjois-Savon kunnista - myös Suonenjoelta!
Juhlassa julkistetaan myös Pohjois-Savon Urheilugaalan palkittavia. Itsenäisyyspäivän juhlaan pääsee osallistumaan 6.12.2020 klo 17 Kuopion kaupungin verkkosivuilta www.kuopio.fi/fi/itsenaisyyspaivaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä Savon Sanomien verkkopalvelusta.