Yleisölle avoin!

Messu läsnä olevien seurakuntalaisten kanssa kirkossa klo 10 / Petteri Hämäläinen, Suvi Iso-Herttua, Aulikki Salo, Mirkka Vehviläinen.

Suonenjoen kirkkoon pystytään ottamaan messuun n.100 henkilöä. Kirkossa tulee seurakuntalaisten noudattaa annettuja ohjeita ja huomioida turvavälit. Osa penkkiriveistä on poissa käytöstä. Seurakunnan työntekijät opastavat tarvittaessa. Samaan perhekuntaan kuuluvat ihmiset voivat istua vierekkäin. Kirkkoon tultaessa, sieltä poistuttaessa ja ehtoollisella on noudatettava erityisen tarkkaa hygieniaa. Kipeänä ei voi osallistua messuun. Osallistujilla tulee olla oma virsikirja mukanaan. Jumalanpalvelukset/messut 7.6, 14.6 ja 21.6 lähetetään myös livenä Facebookin kautta.