Yleisölle avoin!

Sanajumalanpalvelus läsnä olevien seurakuntalaisten kanssa kirkossa klo 10 / Petteri Hämäläinen, Suvi Iso-Herttua, Aulikki Salo.

Suonenjoen kirkkoon pystytään ottamaan jumalanpalveluksiin n.100 henkilöä. Kirkossa tulee seurakuntalaisten noudattaa annettuja ohjeita ja huomioida turvavälit. Osa penkkiriveistä on poissa käytöstä. Seurakunnan työntekijät opastavat tarvittaessa. Samaan perhekuntaan kuuluvat ihmiset voivat istua vierekkäin. Kirkkoon tultaessa ja sieltä poistuttaessa on noudatettava erityisen tarkkaa hygieniaa. Kipeänä ei voi osallistua jumalanpalvelukseen. Osallistujilla tulee olla oma virsikirja mukanaan. Jumalanpalvelukset 7.6, 14.6 ja 21.6 lähetetään myös livenä Facebookin kautta.