INFO JA ASIOINTI

Kirkkoherranvirasto

Suonenjoen seurakunta toimii seurakuntalaisiaan varten kaikissa elämän tilanteissa. Kirkkoherranvirastossa hoidetaan kirkollisten toimitusten ajanvaraukset esim. kaste, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen. Haudanhoitopalvelut ja tilojen vuokraus kuuluvat viraston palveluihin. Virastossa on myytävänä seurakunnan omia adresseja, joiden tuotto käytetään diakonia- ja lähetystyön hyväksi (käteismaksu). Virastosta saa neuvontaa ja ohjausta seurakunnan toiminnasta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset Kuopion aluekeskusrekisteristä, ks. kohta virkatodistukset.

Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Kirkkoneuvostosta ja -valtuustosta voit lukea täältä.

Nuorten kesätyöpaikat ovat haussa. Lisätietoa kesätyöt-välilehdessä.

Kirkkoherranvirasto

Asemakatu 11, 77600 Suonenjoki

Viraston aukioloajat

Ma-to klo 9-15

Pe klo 9-12.

Taloustoimisto

Suonenjoen seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranvirastossa.

Taloustoimisto vastaa seurakunnan taloudesta, hankinnoista, laskutuksesta, maksuliikenteestä, sekä palkanmaksusta.

Tehtävät hoidetaan yhdessä Kirkon palvelukeskuksen kanssa.

Näiden tehtävien lisäksi taloustoimisto vastaa talouspäällikön johdolla seurakunnan kiinteistöistä ja kiinteistöhuollon henkilöstöstä.

Seurakuntamme laskutusosoitteet ja hinnastot (haudanhoitomaksut, tilavuokrat, jne.) löydät täältä.